8 oktober 2019

Jubileumuitgave SaKS magazine

Sinds 2013 zijn we bij SaKS in beweging gekomen om het onderwijs weer te laten zijn waar het voor bedoeld is: het beste in kinderen naar boven halen. We willen af van het standaardiseren, meten, toetsen, protocollen en kinderen in een keurslijf duwen. We hebben daarin veel geprobeerd en gekeken hoe we het anders kunnen doen.

Vertel het

De kanteling die we hebben doorgemaakt heeft tijd nodig gehad. Maar ook draagvlak. Onderwijs gaat ons immers allemaal aan. Niet alleen onze leerkrachten maar ook de leerlingen, hun ouders en eigenlijk iedereen in het werkgebied van onze scholen. De toekomst van onze gemeenschap zit immers vandaag in onze klas.

SaKS magazines

We zijn daarom vanaf het begin van onze reis begonnen om mensen hierheen mee te nemen. Niet alleen om er kennis van te nemen maar ook om mee te denken en bij te dragen. Een belangrijk middel hierin is ons SaKS magazine. Door de jaren heen hebben we veel bijzondere verhalen gedeeld. Verhalen die ons geïnspireerd hebben en bepalend zijn geweest voor de richting die we opgaan.

Jubileum magazine

Om te vieren dat we al zo ver zijn gekomen hebben we een speciale uitgave van ons SaKS2020 magazine gemaakt. Hierin vind je een selectie van bijzondere verhalen, waarin zichtbaar en voelbaar is hoe ver we zijn gekomen.

Bekijk de jubileumuitgave

Deel dit artikel

Meer lezen? Misschien vind je dit ook interessant

Blijf op de hoogte

Onze ontdekkingstocht naar het onderwijs van de toekomst levert prachtige verhalen op.
Deze delen we via ons eigen online magazine.

Wil je de magazines periodiek in je mailbox ontvangen? Dat kan.

Uiteraard gaan we op een correcte wijze om met je persoonsgegevens. Hoe? Dat lees je in het privacy statement.