Direct solliciteren

Ook vormgeven aan het onderwijs van de toekomst? Kom bij SaKS werken.

Kom werken bij SaKS!

Wij vinden dat onderwijs veel meer over de dag van morgen moet gaan. En de dag daarna. Zo geven we onze kinderen de basis voor een gezonde en gelukkige toekomst. Niet alleen voor zichzelf maar juist ook voor de wereld waar ze in leven. 

Daarom geven we bij SaKS geven we samen vorm aan het onderwijs van de toekomst. Wil jij dit ook? Misschien heb je wel concrete ideeën hoe je dit in de praktijk kunt brengen?

Er is ruimte voor coaching, je kunt bijleren op de SaKS Academie en gaat naar studiedagen om van en met elkaar te leren. Als organisatie en scholen komen we zo stap voor stap steeds verder. En worden kinderen én leraren hun allerbeste zelf.

Vacatures

Worden wie je bent; dat is de missie van SaKS. Het geldt voor leerlingen én leerkrachten. Ben jij een leerkracht die met het onderwijs van de 21e eeuw bezig wil zijn? Dan kun je een van de vernieuwers worden bij SaKS.Op dit moment zijn er helaas geen openstaande vacatures binnen SaKS.

Houd onze website in de gaten voor nieuwe vacatures en volg ons op Facebook of LinkedIn om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures!

Onze visie

De maatschappij van de toekomst vraagt om andere vaardigheden dan we nu op school leren. Dat wisten we al. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de wereld van onze kinderen eruit ziet.

Wij vinden daarom dat onderwijs veel meer over de dag van morgen moet gaan. En de dag daarna. Zo geven we onze kinderen de basis voor een gezonde en gelukkige toekomst. Niet alleen voor zichzelf maar juist ook voor de wereld waar ze in leven.

Blijf op de hoogte

Ben je er nog niet uit wat je wilt doen of staat er nu geen passende vacature voor je bij. Stuur ons een email en we houden je op de hoogte van nieuwe vacatures en toekomstige ontwikkelingen.

Stuur een e-mail

Open sollicitatie1. Vul het formulier in

Drie velden invullen, je CV uploaden en je sollicitatie ligt bij SaKS!


2. Sollicitatiegesprek

In het sollicitatiegesprek bij SaKS maken we kennis met elkaar.


3. Ontwikkelgesprek

Na je aanname krijg je in dit gesprek inzicht in je natuurlijke talenten en ontwikkelkansen.Via dit formulier solliciteer je bij SaKS. We maken graag kennis met je!

Liever direct solliciteren op een functie? Bekijk onze vacatures

logo 't Baeken locatie Faktorij
logo De Driemaster
logo Matthieu Wiegman
logo De Burijn
logo Erasmus
logo Kardinaal de Jong
logo Matthias
logo De Kring
logo De Regenboog locatie Tochtwaard
logo De Vlindertuin
logo De Wegwijzer
logo De Lispeltuut
logo Sint Adelbertus locatie Nieuwlandersingel
logo Het Kompas