Leerkracht De Vlindertuin

De Vlindertuin zoekt enthousiaste leerkracht(en) 0.2 FTE woensdag en 0,2 FTE vrijdag (tijdelijke functie tot einde schooljaar)

De Vlindertuin zoekt enthousiaste leerkracht(en) 0.2 FTE woensdag en 0,2 FTE vrijdag (tijdelijke functie tot einde schooljaar)

De Vlindertuin is een school voor speciaal basisonderwijs en ligt in de wijk Alkmaar-Noord. De school biedt onderwijs op maat voor kinderen met diverse leer- en gedragsvragen zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Het draait hierbij om ontwikkeling in brede zin; cognitief, creatief, sociaal en emotioneel.

Functie

Wij zoeken ervaren leerkrachten voor de onderbouw en middenbouw met affiniteit voor de leerling met speciale onderwijs- en ondersteuningsbehoefte. Naast de competenties van een vakbekwame leerkracht zoeken wij degene die pro-actief en communicatief vaardig is ingesteld. Een afgeronde Master SEN is een pre.

Ben jij de betrokken en enthousiaste leerkracht met affiniteit en ervaring in het speciaal (basis) onderwijs, deel jij jouw ervaringen om zo de schoolontwikkelingen en onderwijskwaliteit een impuls te geven en heb jij iets extra’s te bieden vanuit jouw kennis en specialisme? Dan is dit je kans! Nieuwsgierig naar onze school, kijk op www.de.vlindertuin-saks.nl

Interesse

Sollicitanten kunnen tot en met 13 januari 2018 reageren via backoffice@saks.nl onder vermelding van vacaturenummer 040-2017. De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden tot en met 26 januari 2018.

Meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Frans Larooi, directeur, te bereiken via telefoonnummer 06-15061778 of per email: f.larooi@saks.nl

Solliciteer direct

  Dhr. Mevr.
dd-mm-jjjj
   
Bijlagen toevoegen  
   
   
 
Deel deze pagina

Meer lezen? Misschien vind je dit ook interessant