Leerkracht L10 - Het Kompas

Het Kompas is op zoek naar een leerkracht onder- en middenbouw
Groepsdoorbrekend werken, buitenlessen in het Tiny forest, van alles maken in het atelier en flexibele werkplekken. Voor leerlingen van het Kompas zit iedere dag vol beweging. Ben jij de leerkracht die met hen meebeweegt?
 
Basisschool Het Kompas is per 1 december 2021 op zoek naar een:|


                                    Enthousiaste leerkracht onder- en middenbouw (0,4 – 0,6 fte)


Wij zoeken
Wij zoeken een leerkracht die flexibel, proactief, communicatief vaardig en vernieuwend is ingesteld. Een leerkracht die affiniteit heeft met bewegend leren en groepsdoorbrekend werken en oog heeft voor de behoeftes van de leerlingen. Je deelt jouw kennis en ervaringen binnen het team om zo de ontwikkelingen verder vorm te geven.

Wij bieden
Een interessante functie binnen een levendige basisschool en innovatieve onderwijsorganisatie. Passend bij jouw interesses en mogelijkheden wordt de functie ondergebracht binnen de onder- en/ of middenbouw. De startdatum (1 december 2021) en omvang van de functie (0,4-0,6 fte) zijn bespreekbaar. De functie wordt gewaardeerd conform de CAO primair onderwijs.

Enthousiast?
Ben jij de leerkracht die onze school nodig heeft, heb jij het lef om de ruimte te pakken die je geboden wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen we je uit om te solliciteren!  Reageren kan tot en met 27 oktober.

We ontvangen graag jouw sollicitatiebrief met CV via onderstaande knop onder vermelding van vacaturenummer 046-2021. 

De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Meer informatie over de functie kun je opvragen bij de schoolleider Margot Mulder  (m.mulder@saks.nl, 06-41810141) of de directeur Cisca Hemmekam (c.hemmekam@saks.nl , 06-15235256).

Nieuwsgierig naar onze school, kijk op www.kompas-saks.nl.
 
 
SaKS: Samen Katholieke Scholen

SaKS is een onderwijsstichting voor primair onderwijs bestaande uit basisscholen in Alkmaar en Bergen. Vijftien scholen die in een lange traditie staan en kennis, inspiratie en inzichten uitwisselen in het belang van de ontwikkeling van kinderen. Het totaal is hierdoor meer dan de som der delen. Alle scholen van SaKS hebben een basisarrangement (geen zwakke scholen). SaKS is financieel gezond.
 
Op onze scholen zijn we nieuwgierig naar elk kind. Schoolteams zetten zich in om kinderen te helpen hun talenten te ontdekken. Zodat ze zelfbewust en vol zelfvertrouwen in de wereld staan: bij SaKS kun je worden wie je bent! SaKS creëert een beweging om het onderwijs anders te organiseren en neemt hiervoor de individuele leerbehoefte en talenten van het kind als uitgangspunt. SaKS beweegt naar een netwerkorganisatie in verbinding met de buitenwereld.
 
Drie richtsnoeren ondersteunen de beweging van SaKS
  •   Bewegen naar eigenaarschap
  •   Ontdekken en ontwikkelen van talenten
  •   Samenwerken en verbinden

 

Solliciteer direct

Wij verzorgen onze vacatures via Meesterbaan, via onderstaande knop kunt u solliciteren.

Solliciteer via Meesterbaan
Deel deze pagina

Meer lezen? Misschien vind je dit ook interessant