Leerkracht L10, De Erasmus, groep 7

De Erasmus is met ingang van 28 oktober 2019 op zoek naar een Leerkracht L10, De Erasmus, groep 7.
 Basisschool De Erasmus is voor na de herfstvakantie op zoek naar

                                                      een enthousiaste collega (L10) voor groep 7

                                                                                0,6 FTE

                                                         tijdelijk met uitzicht op een vast contract
                                      
Dat de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van kinderen in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dat is waarom jij de stap neemt om zelfstandig een groep te leiden en een glimlach tovert op het gezicht van de kinderen. Zo ziet een baan als leerkracht op de Erasmus eruit.

De ideale kandidaat
• heeft feeling met de bovenbouw
• is organisatorisch vaardig
• kan in korte tijd een band opbouwen met leerlingen en een prettig en veilig pedagogisch klimaat neerzetten      
• houdt van samenwerken
• gaat flexibel en creatief om met veranderingen
• bereidheid tot het halen van de gymbevoegdheid
 
SaKS: Samen Katholieke Scholen

SaKS is een onderwijsstichting voor primair onderwijs bestaande uit basisscholen in Alkmaar en Bergen. Vijftien scholen die in een lange traditie staan en kennis, inspiratie en inzichten uitwisselen in het belang van de ontwikkeling van kinderen. Het totaal is hierdoor meer dan de som der delen. Alle scholen van SaKS hebben een basisarrangement (geen zwakke scholen). SaKS is financieel gezond.
 
Op onze scholen zijn we nieuwgierig naar elk kind. Schoolteams zetten zich in om kinderen te helpen hun talenten te ontdekken. Zodat ze zelfbewust en vol zelfvertrouwen in de wereld staan: bij SaKS kun je worden wie je bent! SaKS creëert een beweging om het onderwijs anders te organiseren en neemt hiervoor de individuele leerbehoefte en talenten van het kind als uitgangspunt. SaKS beweegt naar een netwerkorganisatie in verbinding met de buitenwereld.
 
Drie richtsnoeren ondersteunen de beweging van SaKS
  •   Bewegen naar eigenaarschap
  •   Ontdekken en ontwikkelen van talenten
  •   Samenwerken en verbinden

De Erasmus:

De Erasmus is een school in beweging met als vertrekpunt dat kinderen gezien en gehoord worden. Met een duidelijke visie op het positief pedagogisch klimaat waarbij kinderen, ouders en team partners van elkaar zijn, is de Erasmus een school waar je je op je gemak voelt. We begeven ons in een traject waarbij de visie leidend wordt. We kijken daarom uit naar een collega, die zich wil mengen in de discussie en keuzes durft te maken, die van invloed kunnen zijn op de beweging van de Erasmus. 
Ben jij die enthousiaste, gedreven leerkracht met een frisse kijk op onderwijs en heb je zin in een uitdaging? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Je kunt reageren tot en met 22 september 2019. We ontvangen graag jouw sollicitatiebrief met CV via onderstaande knop onder vermelding van vacaturenummer 055-2019. Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 23 september.

De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je verkrijgen bij de directie: Cisca Hemmekam, bereikbaar op 06-15235256 of c.hemmekam@saks.nl of Daphne Zijlstra, bereikbaar op 06-10840344 of d.zijlstra@saks.nl.
 

Solliciteer direct

Wij verzorgen onze vacatures via Meesterbaan, via onderstaande knop kunt u solliciteren.

Solliciteer via Meesterbaan
Deel deze pagina

Meer lezen? Misschien vind je dit ook interessant