Leerkracht LB - de Kring

De Kring is per 1 oktober 2023 op zoek naar leerkracht LB.
Basisschool de Kring is per 1 oktober 2023 op zoek naar een enthousiaste collega:
 
Leerkracht LB
  
Wat bieden wij?
  • Een kans om met ontwikkelingsgericht onderwijs te werken.
  • Een fantastisch team dat veel samen werkt! Je staat er niet alleen voor!
  • Een goede werksfeer en werkplezier in een prachtig monumentaal pand.
 
De ideale kandidaat:
  • is in staat een relatie met leerlingen aan te gaan en gelooft in het belang van een goed pedagogisch klimaat;
  • is flexibel;
  • is enthousiast, kan kinderen leiding geven en heeft oog voor de eigen verantwoordelijkheid en inbreng van kinderen;
  • is ondernemend om in (onverwachte) situaties zelfstandig kunnen anticiperen;
  • is creatief, oplossingsgericht en inspirerend om het onderwijs op een eigen manier te verrijken.
 
Reageren 
Ben jij die enthousiaste, flexibele leerkracht met een originele kijk op onderwijs en heb je zin in een uitdaging? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. We ontvangen graag jouw motivatiebrief onder vermelding van vacaturenummer 2023-062 via onderstaande knop.  Reageren op deze vacature kan tot en met zondag 24 september.
 
De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 
Meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Saskia van der Voort; directeur 072-5117973.
 
SaKS: Samen Katholieke Scholen

SaKS, Samen Katholieke Scholen Alkmaar, een (netwerk)organisatie van scholen die met elkaar een beweging vormen om het onderwijs anders en met meer betekenis voor leerlingen, leerkrachten en ouders vorm te geven. “Worden wie je bent” vormt de kern van de SaKS-beweging. Die beweging verloopt langs vier richtsnoeren (eigenaarschap, talentontwikkeling, samenwerking en zingeving) die focus geven op bovenschools niveau, maar ook ruimte om een eigen vertaling op schoolniveau te maken. Met de slogan “SaKS over morgen” maakt SaKS duidelijk dat we met ons onderwijs niet alleen kinderen een basis willen geven voor een gezonde en gelukkige toekomst voor zichzelf, maar juist ook voor de wereld waarin ze leven. www.saks.nl


Basisschool De Kring

Eigentijds en toekomstgericht onderwijs in een rijksmonument. Basisschool De Kring is gevestigd in een karakteristiek pand aan de Koornlaan in het Nassaukwartier in Alkmaar. Al zo’n honderd jaar is de school een veilige basis voor generaties kinderen uit Alkmaar. Een tweede thuis, van waaruit zij zichzelf leren kennen.
De school heeft een grote geschiedenis, waarin het bekend staat als een goede school. Ieder schooljaar wordt er gestart met ongeveer 400 leerlingen, waarvan de groepen zijn verdeeld over twee gebouwen. Sinds 2023 vormt de school een Kindcentrum samen met kinderopvang georganiseerd door Rollebol.
 
Kring is een school voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO).  De school gaat uit van nieuwsgierigheid en ontwikkeling en vindt dan ook dat het onderwijs uitdagend en betekenisvol moet zijn.  Ons onderwijs is zo ingericht dat leerlingen betrokken zijn en zich breed kunnen ontwikkelen op sociaal, emotioneel, cognitief, creatief en terrein. Wij spreken hoge verwachtingen uit naar kinderen en zien graag dat zij zich gestimuleerd voelen en zich blijven ontwikkelen.

https://kring-saks.nl/

Solliciteer direct

Wij verzorgen onze vacatures via Meesterbaan, via onderstaande knop kunt u solliciteren.

Solliciteer via Meesterbaan
Deel deze pagina

Meer lezen? Misschien vind je dit ook interessant