Leerkracht LB - Erasmus

De Erasmus is per 5 februari 2024 op zoek naar leerkrachten LB voor de middenbouw (1,0 fte) en bovenbouw (0,6 fte) ter vervanging van zwangerschapsverlof.
Dat verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van kinderen in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dat is waarom jij de stap neemt om zelfstandig een groep te leiden en een glimlach tovert op het gezicht van de kinderen. Zo ziet een baan als leerkracht op de Erasmus eruit.

Basisschool Erasmus is per 5 februari 2024 op zoek naar:

Enthousiaste leerkrachten voor de middenbouw (1,0 fte) en bovenbouw (0,6 fte) ter vervanging van zwangerschapsverlof 

Na de zwangerschapsvervanging is het mogelijk om in overleg binnen SaKS te blijven werken.

Wij zoeken
Wij zoeken een leerkracht die oog heeft voor de behoeftes van de leerlingen, veerkrachtig en creatief omgaat met veranderingen, van samenwerken houdt, communicatief vaardig is en die in korte tijd een band opbouwt met leerlingen en een prettig en veilig pedagogisch klimaat neerzet.
 
Wij bieden
Een leuke interessante functie binnen een gezellige basisschool en innovatieve onderwijsorganisatie. De functie wordt gewaardeerd conform de CAO primair onderwijs.

Enthousiast?
Ben jij die enthousiaste, gedreven leerkracht met een frisse kijk op onderwijs en heb je zin in een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen we je uit om te solliciteren.
 
We ontvangen graag jouw sollicitatiebrief met CV via onderstaande knop onder vermelding van vacaturenummer 064-2023. Je kunt reageren tot en met 13 december 2023. 
 
De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 
Meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je verkrijgen bij de schoolleider Daphne Zijlstra, bereikbaar op 06-10840344 of d.zijlstra@saks.nl
 
Nieuwsgierig naar onze school, kijk op www.erasmus-saks.nl
 
 

SaKS: Samen Katholieke Scholen

SaKS, Samen Katholieke Scholen Alkmaar, een (netwerk)organisatie van scholen die met elkaar een beweging vormen om het onderwijs anders en met meer betekenis voor leerlingen, leerkrachten en ouders vorm te geven. “Worden wie je bent” vormt de kern van de SaKS-beweging. Die beweging verloopt langs vier richtsnoeren (eigenaarschap, talentontwikkeling, samenwerking en zingeving) die focus geven op bovenschools niveau, maar ook ruimte om een eigen vertaling op schoolniveau te maken. Met de slogan “SaKS over morgen” maakt SaKS duidelijk dat we met ons onderwijs niet alleen kinderen een basis willen geven voor een gezonde en gelukkige toekomst voor zichzelf, maar juist ook voor de wereld waarin ze leven. www.saks.nl


De Erasmus

Onze missie is: Samen bewegen in een uitdagende leeromgeving.
Op de Erasmus werken, wij samen met leerkrachten en onderwijsondersteuners, leerlingen en ouders in een uitdagende omgeving waarin wij leren en ontwikkelen. Wij zien het als onze taak om leerlingen in brede zin te laten ontplooien om op een goede eigen wijze te kunnen bijdragen aan de samenleving. Met een duidelijke visie op het positief pedagogische klimaat is de Erasmus een school waar je je op je gemakt voelt. 
 


Solliciteer direct

Wij verzorgen onze vacatures via Meesterbaan, via onderstaande knop kunt u solliciteren.

Solliciteer via Meesterbaan
Deel deze pagina

Meer lezen? Misschien vind je dit ook interessant