Leerkracht LB - Regenboog Tochtwaard (groep 6)

De Regenboog Tochtwaard is per 1 oktober (of in overleg) op zoek naar een leerkracht LB - groep 6 voor 0,4 -1,0 fte.

Gelukkig ongelijk
Wij zijn een school waar kinderen, collega’s en hun ouders hun talenten kunnen inzetten. We vinden dat ieder kind uniek is en daarom ook zijn eigen leerroute bewandelt. Wij zien verschillen als kansen en geloven dat we samen meer waarde hebben. Wij zijn samen verantwoordelijk voor alle kinderen in onze school. We zetten elkaars expertise in waar nodig en zijn ervan overtuigd dat wij samen verder komen dan alleen.

Loslaten is anders vasthouden?
Vertrouwen, autonomie en verantwoordelijkheid zijn op onze school een belangrijk basis. Dit leren we onze kinderen en is voor ons als team van groot belang. Wij zijn ervan overtuigd dat delen vermenigvuldigen is en dat we hierdoor meer kunnen loslaten. Heb jij zin om deel uit te maken van een enthousiast, dynamisch en bevlogen team?

Voor het nieuwe schooljaar (of zo snel mogelijk) zijn wij op zoek naar een
 
Leerkracht LB
Groep 6
0,4 – 1,0 fte
Parttime/fulltime

Wat zoeken wij?
Ben jij een kleurrijke en talentvolle collega, die veel plezier beleeft aan het coachen, begeleiden en stimuleren van kinderen in hun brede ontwikkeling? Dan nodigen we je uit om te solliciteren!
 
Reageren?
Reageren kan tot en met 24 september 2023. We ontvangen graag je sollicitatiebrief met CV via de sollicitatieknop van MeesterBaan onder vermelding van vacaturenummer 059-2023. 

Deze vacature is beschikbaar voor zowel parttimers als fulltimers. De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Marlies Oudejans, directeur te bereiken per mail: m.oudejans@saks.nl
 
SaKS: Samen Katholieke Scholen

SaKS, Samen Katholieke Scholen Alkmaar, een (netwerk)organisatie van scholen die met elkaar een beweging vormen om het onderwijs anders en met meer betekenis voor leerlingen, leerkrachten en ouders vorm te geven. “Worden wie je bent” vormt de kern van de SaKS-beweging. Die beweging verloopt langs vier richtsnoeren (eigenaarschap, talentontwikkeling, samenwerking en zingeving) die focus geven op bovenschools niveau, maar ook ruimte om een eigen vertaling op schoolniveau te maken. Met de slogan “SaKS over morgen” maakt SaKS duidelijk dat we met ons onderwijs niet alleen kinderen een basis willen geven voor een gezonde en gelukkige toekomst voor zichzelf, maar juist ook voor de wereld waarin ze leven. www.saks.nl


De Regenboog, locatie Tochtwaard.

Kinderen gaan met plezier naar school. En ze gaan ook weer blij naar huis. Dat vinden we het allerbelangrijkst bij basisschool De Regenboog, locatie Tochtwaard. We sturen onze leerlingen de wereld in als zelfstandige denkers. Vol zelfvertrouwen, met een eigen mening en voldoende vaardigheden om mee te bewegen met de maatschappij.

Wat volgens ons het doel van onderwijs is? Ontwikkeling. Worden wie je bent, terwijl je je talenten en kwaliteiten benut. Daarbij gaan we uit van drie ‘pijlers’: aandacht voor talent en relatie, stimuleren van eigenaarschap en doelgericht denken.

Op De Regenboog werken we met thema’s. Zo doen kinderen nieuwe kennis op én werken ze hard aan belangrijke vaardigheden: samenwerken en kritisch nadenken bijvoorbeeld. Ook zetten we met alle leerkrachten en medewerkers een goede sfeer neer. In de gang, in de klas en op het schoolplein. Zo voelen onze leerlingen zich veilig en werken ze aan hun zelfvertrouwen.

Solliciteer direct

Wij verzorgen onze vacatures via Meesterbaan, via onderstaande knop kunt u solliciteren.

Solliciteer via Meesterbaan
Deel deze pagina

Meer lezen? Misschien vind je dit ook interessant