Leerkracht LB - St. Adelbertusschool

De Adelbertusschool is per 1 augustus 2023 op zoek naar een leerkracht LB voor 0,4 fte.
De Sint Adelbertus is in schooljaar 2023-2024 op zoek naar: 
 
Leerkracht 0,4 FTE (ma-di)
Groep 7
 
 We zijn op zoek naar een collega die: 
  • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden; 
  • een onderzoekende houding heeft; 
  • professioneel, planmatig en doelgericht is; 
  • flexibel, daadkrachtig en leergierig is; 
  • organisatorisch sterk is; 
  • ervaring heeft met groepsdoorbrekend werken;
  • creatief kan omgaan met veranderingen; 
  • kan samenwerken. 
     
Reageren 
Ben jij die enthousiaste, flexibele leerkracht met een originele kijk op onderwijs en heb je zin in een uitdaging? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.
 
We ontvangen graag jouw motivatiebrief onder vermelding van vacaturenummer 039-2023 via onderstaande knop. De sluitingsdatum is 12 juni 2023.
 
De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 
 
Meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Charlotte Boeijen, waarnemend schoolleider; c.boeijen@saks.nl  06-29020824
 
 
 

SaKS: Samen Katholieke Scholen

SaKS, Samen Katholieke Scholen Alkmaar, een (netwerk)organisatie van scholen die met elkaar een beweging vormen om het onderwijs anders en met meer betekenis voor leerlingen, leerkrachten en ouders vorm te geven. “Worden wie je bent” vormt de kern van de SaKS-beweging. Die beweging verloopt langs vier richtsnoeren (eigenaarschap, talentontwikkeling, samenwerking en zingeving) die focus geven op bovenschools niveau, maar ook ruimte om een eigen vertaling op schoolniveau te maken. Met de slogan “SaKS over morgen” maakt SaKS duidelijk dat we met ons onderwijs niet alleen kinderen een basis willen geven voor een gezonde en gelukkige toekomst voor zichzelf, maar juist ook voor de wereld waarin ze leven. www.saks.nl


Sint Adelbertus
 
‘Wij leren je vandaag wat je morgen nodig hebt!’
Op de Sint Adelbertus geloven wij dat onderwijs niet stopt bij de schooldeuren. Samen met ouders en vooral met de kinderen zelf vormen wij het onderwijs. Wij geven kinderen zeggenschap over hun eigen leren in samenwerking met hun omgeving. We stimuleren daarin een open en onderzoekende houding. Wat wij van onze kinderen verwachten, verwachten we ook van onszelf. Ons onderwijs sluit niet alleen aan bij wat er vandaag wordt gevraagd maar ook wat er morgen nodig is. Wij leren onze kinderen hun talenten en kansen te ontdekken en geven ze een sterke basis mee om een waardevol onderdeel te kunnen zijn van de maatschappij. De komende schooljaren staat de schoolontwikkeling onder andere centraal rondom groepsdoorbrekend werken met flexibele werkplekken en het werken met een leerling portfolio.
 

 


Solliciteer direct

Wij verzorgen onze vacatures via Meesterbaan, via onderstaande knop kunt u solliciteren.

Solliciteer via Meesterbaan
Deel deze pagina

Meer lezen? Misschien vind je dit ook interessant