Leerkracht LB/LC - SBO de Vlindertuin

SBO de Vlindertuin is per 1 januari 2023 op zoek naar een leerkracht LB/LC voor 0,4 fte.
Tijdelijke vacature – leerkracht LB/LC - SBO de Vlindertuin, 0,4 FTE
periode januari 2023 tot 1 augustus 2023

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht die een uitdaging niet uit de weg gaat. Naast de competenties van een vakbekwame leerkracht zoeken wij diegene die proactief en communicatief vaardig is en vanuit verwondering zich openstelt naar het team. Een afgeronde Master SEN is een pré of ervaring met deze doelgroep.

Ben jij in staat om zowel op pedagogisch als didactisch gebied leerlingen de juiste ondersteuning te bieden en draag jij leerlingen die speciale aandacht en zorg nodig hebben een warm hart toe, dan zien wij graag jouw brief en CV tegemoet!

De vacature periode loopt bij ons tot augustus 2023. Vanaf dat moment is er een mogelijkheid om binnen SaKS het dienstverband voort te zetten.

We ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV via onderstaande knop onder vermelding van vacaturenummer 053-2022. 

De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Voor verdere vragen over de vacature kun je contact opnemen met Yvonne Overgoor, Schoolleider SBO de Vlindertuin; y.overgoor@saks.nl / 06-10064937
 

SaKS: Samen Katholieke Scholen

SaKS, Samen Katholieke Scholen Alkmaar, is een (netwerk)organisatie van scholen die met elkaar een beweging vormen om het onderwijs anders en met meer betekenis voor leerlingen, leerkrachten en ouders vorm te geven. “Worden wie je bent” vormt de kern van de SaKS-beweging. Die beweging verloopt langs drie richtsnoeren (eigenaarschap, talentontwikkeling en verbinding) die focus geven op bovenschools niveau, maar ook ruimte om een eigen vertaling op schoolniveau te maken. Met de slogan “SaKS over morgen” maakt SaKS duidelijk dat we met ons onderwijs niet alleen kinderen een basis willen geven voor een gezonde en gelukkige toekomst voor zichzelf, maar juist ook voor de wereld waarin ze leven. www.saks.nl  


De Vlindertuin

De Vlindertuin is een school voor speciaal basisonderwijs en ligt in de wijk Alkmaar-Noord. Wij zijn een school waar kinderen om op hun eigen manier verder kunnen bloeien naar een uniek individu en worden wie ze zijn.

Het team geeft kinderen vertrouwen en stimuleert ze in hun ontwikkelingsmogelijkheden. Dit gebeurt in een rustige leeromgeving met grote voorspelbaarheid en duidelijke grenzen.

Wij werken in stamgroepen die ingedeeld zijn op het sociaal-emotioneel welbevinden van het kind. Naast deze stamgroepen bieden wij op groepsoverstijgend niveau rekenen en lezen aan. Hierdoor krijgt ieder kind op didactisch niveau genoeg uitdaging.

De school streeft ernaar dat ieder kind binnen de eigen mogelijkheden zich maximaal ontwikkelt en zich hier ook zelf verantwoordelijk voor voelt. Het team streeft de missie en visie: samenwerken aan groei na, zowel op kind ouders als volwassen niveau.


Solliciteer direct

Wij verzorgen onze vacatures via Meesterbaan, via onderstaande knop kunt u solliciteren.

Solliciteer via Meesterbaan
Deel deze pagina

Meer lezen? Misschien vind je dit ook interessant