Leerkracht/creatieve vakdocent - Matthieu Wiegman

De Matthieu Wiegmanschool is per direct op zoek naar een leerkracht/creatieve vakdocent.
De Matthieu Wiegmanschool zoekt een leerkracht of een creatieve vakdocent voor onze bovenbouwunit (0,4 fte)

Passen een groot deel van onderstaande punten bij wie jij bent, dan ontmoeten wij je graag.
 
 • Je bent nieuwsgierig naar het team, onze ouders, maar bovenal naar onze kinderen. Je gaat actief op zoek naar wie ze zijn, wat hun wensen en verwachtingen zijn, wat ze bezighoudt en wat ze van je nodig hebben. We werken vanuit de relatie.
   
 • Je bent creatief, dit kun je ook toepassen in verschillende disciplines.
   
 • Je kunt zelf jouw onderwijs ontwerpen (of je wilt dit graag leren), waarbij je rekening houdt met de pedagogische en didactische behoeften van het individuele kind.
   
 • In ons team ben je actief, onderzoekend en flexibel en draag je op jouw eigen wijze bij aan onze lerende organisatie. Daarbij is samenwerken een vanzelfsprekendheid bij ons op school.
   
 • Je hebt vertrouwen nodig in jezelf, je collega’s, de ouders, externe partners en de kinderen.
  We bouwen samen aan ons onderwijs.
 
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die onze school in overleg zo snel mogelijk komt versterken. Je komt twee dagen te werken in onze bovenbouwunit. Deze unit bestaat uit de groepen 6, 7 en 8. Naast het verzorgen van jouw specialisme en het onderwijsaanbod ben je ook verantwoordelijk voor een groep coachkinderen. De functie wordt gewaardeerd conform de CAO primair onderwijs.

Meer weten over onze school, kijk op www.matthieuwiegman-saks.nl of kom een keer langs.

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en curriculum vitae via onderstaande knop onder vermelding van 044-2021. De sluitingsdatum is 24 oktober.

Meer informatie kun je opvragen bij Marlies Pepping, 06 1899 9337.
 
 
SaKS: Samen Katholieke Scholen

SaKS is een onderwijsstichting voor primair onderwijs bestaande uit basisscholen in Alkmaar en Bergen. Vijftien scholen die in een lange traditie staan en kennis, inspiratie en inzichten uitwisselen in het belang van de ontwikkeling van kinderen. Het totaal is hierdoor meer dan de som der delen. Alle scholen van SaKS hebben een basisarrangement (geen zwakke scholen). SaKS is financieel gezond.
 
Op onze scholen zijn we nieuwgierig naar elk kind. Schoolteams zetten zich in om kinderen te helpen hun talenten te ontdekken. Zodat ze zelfbewust en vol zelfvertrouwen in de wereld staan: bij SaKS kun je worden wie je bent! SaKS creëert een beweging om het onderwijs anders te organiseren en neemt hiervoor de individuele leerbehoefte en talenten van het kind als uitgangspunt. SaKS beweegt naar een netwerkorganisatie in verbinding met de buitenwereld.
 
Drie richtsnoeren ondersteunen de beweging van SaKS
 •   Bewegen naar eigenaarschap
 •   Ontdekken en ontwikkelen van talenten
 •   Samenwerken en verbinden

Mattieu Wiegmanschool:

Kinderen van nu zijn de bouwers van de toekomst! Het leven van die toekomst (en ook van nu) vraagt om onderwijs dat creatieve, onderzoekende en betrokken mensen opleidt. Dat betekent dat elk kind zichzelf mag zijn, mag ontdekken wie hij is en wordt uitgedaagd om nieuwe stappen te zetten. Die stappen zullen voor iedereen anders zijn. Daarom is bij ons op school het kind het vertrekpunt in plaats van de lesstof. Daarbij zijn de rijke leeromgeving en het betekenisvolle aanbod van groot belang. Het team voorziet hierin en biedt vanuit de leerlijnen onderwijs in de vorm van workshops en instructiemomenten. Het team observeert, coacht en vanuit de relatie en dialoog met het kind wordt het aanbod gepersonaliseerd.

De Matthieu Wiegmanschool bestaat uit drie units (onderbouw-, middenbouw- en bovenbouwunit). Binnen de units zijn er verschillende ateliers, zoals het rekenatelier en taalatelier. Kinderen hebben een eigen planner voor het volgen van instructies en werken aan taken en opdrachten. Ons team bestaat uit 14 enthousiaste collega’s, die elke dag weer aan het leren zijn.
Wij zijn een groeiende school.

Solliciteer direct

Wij verzorgen onze vacatures via Meesterbaan, via onderstaande knop kunt u solliciteren.

Solliciteer via Meesterbaan
Deel deze pagina

Meer lezen? Misschien vind je dit ook interessant