LIO-stage

Leraar In Opleiding en op zoek naar een plek voor je eindstage? Je bent van harte welkom bij een van onze SaKS scholen.

De juiste eindstage voor een goede start

Nog één eindstage, en je bent volwaardig basisschoolleraar. Je kiest je stageplek met zorg, want je wilt met een maximale bagage op eigen benen gaan staan. Je bent van harte welkom bij een van onze SaKS scholen.

In een veilige omgeving en fijne teamsfeer krijg je begeleiding op maat door professioneel opgeleide mentoren. Daarnaast krijg je afstudeerondersteuning en intervisie aangeboden.

Bij SaKS maken we de beweging naar onderwijsvernieuwing. Tijdens je LIO stage beweeg je automatisch mee en vind je later makkelijker je plek in een veranderend onderwijslandschap.

Onze visie

De maatschappij van de toekomst vraagt om andere vaardigheden dan we nu op school leren. Dat wisten we al. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de wereld van onze kinderen eruit ziet.

Wij vinden daarom dat onderwijs veel meer over de dag van morgen moet gaan. En de dag daarna. Zo geven we onze kinderen de basis voor een gezonde en gelukkige toekomst. Niet alleen voor zichzelf maar juist ook voor de wereld waar ze in leven.

Contact


Werken bij SaKS

Wil je weten wat werken bij SaKS kan inhouden? Of misschien wil je weten welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn, kijk dan even op de Werken bij pagina.

logo 't Baeken locatie Faktorij
logo De Driemaster
logo Matthieu Wiegman
logo De Burijn
logo Erasmus
logo Kardinaal de Jong
logo Matthias
logo De Kring
logo De Regenboog locatie Tochtwaard
logo De Vlindertuin
logo De Wegwijzer
logo De Lispeltuut
logo Sint Adelbertus locatie Nieuwlandersingel
logo Het Kompas