Meerdere leerkrachten op De Kring

De Kring is een school voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO). De school gaat uit van nieuwsgierigheid en ontwikkeling en we vinden dan ook dat het onderwijs uitdagend en betekenisvol moet zijn.

Vacatures Basisschool De Kring

1,0 wtf - groep 5 - (L10) en

0,4 wtf - groep 3 op ma - di (L10)

0,4 wtf - groep 4 op do – vr (L10)

Op de vacatures voor groep 3 en 4 (0,4 fte) kan een leerkracht voor 4 dagen worden ingezet. Daarnaast is het ook mogelijk voor alleen groep 3 of alleen groep 4 te solliciteren.

De Kring is een school voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO). De school gaat uit van nieuwsgierigheid en ontwikkeling en we vinden dan ook dat het onderwijs uitdagend en betekenisvol moet zijn.Ons onderwijs is zo ingericht dat leerlingen betrokken zijn en zich breed kunnen ontwikkelen op sociaal, emotioneel, cognitief en creatief terrein. Behalve het OGO-gericht werken, worden in de groepen 3 t/m 8 ook een aantal methodes gebruikt, zoals voor Rekenen en Spelling.Wij spreken hoge verwachtingen uit naar kinderen opdat zij zich gestimuleerd voelen en zich blijven ontwikkelen.

Wij zoeken per 01-01-2019 collega’s die ervaring en/of affiniteit heeft met het OGO-onderwijs. De ideale kandidaat …

  • Heeft ervaring in de middenbouw
  • Is organisatorisch sterk
  • Is in staat een relatie met leerlingen aan te gaan en gelooft in het belang van een goed pedagogisch klimaat.
  • Is flexibel en kan creatief omgaan met veranderingen
  • Is didactisch in staat het onderwijs op gedifferentieerd niveau in te richten
  • Bezit specifieke kwaliteiten welke noodzakelijk zijn om leerlingen met sociaal-emotionele problematiek optimaal onderwijs aan te bieden.

Ben jij die enthousiaste, flexibele leerkracht met een originele kijk op onderwijs en heb je zin in een uitdaging? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.
Je kunt reageren tot en met 14 december 2018. We ontvangen graag jouw sollicitatiebrief met CV via backoffice@saks.nl onder vermelding van het vacaturenummer 061-2018. De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 19 december vanaf 15:00 uur.

Meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je verkrijgen bij de directie; Eddy Nan - (e.nan@saks.nl/06-46035465) of Ellen Rijnsent (e.rijnsent@saks.nl)

Solliciteer direct

  Dhr. Mevr.
dd-mm-jjjj
   
Bijlagen toevoegen  
   
   
 
Deel deze pagina

Meer lezen? Misschien vind je dit ook interessant