SaKS poule

Ben jij leraar maar twijfel je over waar je wil werken. Misschien omdat er momenteel geen vacature beschikbaar is of omdat je eerst meer ervaring wil opdoen bij verschillende scholen. Dan is onze SaKS poule misschien wat voor je.

Flexibiliteit in een vast kader

Als SaKS pouler ben je flexibel inzetbaar binnen de SaKS scholen. Maar het is meer dan gaten in het rooster opvullen. Het biedt je de mogelijkheid om de verschillende SaKS scholen te ontdekken, voordat je een definitieve keuze maakt. Daarnaast doe je breed kennis en ervaring op. Dat is natuurlijk goed voor je eigen ontwikkeling maar ook goed voor de SaKS scholen omdat je over en weer ‘best-practices’ kunt aandragen.

Geïnteresseerd? Neem contact op via het formulier op deze pagina. 

Onze visie

De maatschappij van de toekomst vraagt om andere vaardigheden dan we nu op school leren. Dat wisten we al. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de wereld van onze kinderen eruit ziet.

Wij vinden daarom dat onderwijs veel meer over de dag van morgen moet gaan. En de dag daarna. Zo geven we onze kinderen de basis voor een gezonde en gelukkige toekomst. Niet alleen voor zichzelf maar juist ook voor de wereld waar ze in leven.

Contact


Werken bij SaKS

Wil je weten wat werken bij SaKS kan inhouden? Of misschien wil je weten welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn, kijk dan even op de Werken bij pagina.

logo 't Baeken locatie Faktorij
logo De Driemaster
logo Matthieu Wiegman
logo De Burijn
logo Erasmus
logo Kardinaal de Jong
logo Matthias
logo De Kring
logo De Regenboog locatie Tochtwaard
logo De Vlindertuin
logo De Wegwijzer
logo De Lispeltuut
logo Sint Adelbertus locatie Nieuwlandersingel
logo Het Kompas