Vakleerkracht gym - Vlindertuin

De Vlindertuin is op zoek naar een vakleerkracht gym.
Iedere dag samen in beweging, dat maakt ons blij. Voor leerlingen van de Vlindertuin geeft beweging de schooldag nog een extra boost en uitlaatklep, die erg belangrijk voor hen is. Maak jij voor hen het verschil?

Wij zijn per direct op zoek naar een

                                                                          Vakleerkracht gym 
                                                                 0,6 fte, verdeeld over 4 dagen


 
Wij zoeken
Een ervaren en enthousiaste vakleerkracht gym die een uitdaging niet uit de weg gaat. Naast de competenties van een vakbekwame vakleerkracht zoeken wij een collega die proactief handelt, communicatief is en open staat voor een lerende gemeenschap.
 
Wij bieden
Een interessante functie binnen een levendige basisschool en innovatieve onderwijsorganisatie. Waarbij je als vakleerkracht de vrijheid krijgt om passend bewegingsonderwijs te bieden aan iedere leerling.
Tot 1 maart 2022 zijn wij op zoek naar een vakleerkracht gym voor 0,6 fte - 1,0 fte. Na deze periode kunnen we een vast contract bieden in onze SaKS poule. Vanuit deze poule wordt je ingezet voor zowel langdurige als kortdurende invalwerkzaamheden op 1 van de 15 basisscholen van SaKS. Vanuit hier verken je verschillende scholen, onderwijsvormen en breng je veel kinderen in beweging.

Enthousiast?
Ben jij deze betrokken, enthousiaste vakleerkracht met affiniteit voor het speciaal (basis)onderwijs?
Dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen we je uit om te solliciteren!  Reageren kan tot en met 31 oktober.

We ontvangen graag jouw sollicitatiebrief met CV via onderstaande brief onder vermelding van vacaturenummer 039-2021. De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Meer informatie over de functie kun je opvragen bij: Yvonne Overgoor, schoolleider SBO de Vlindertuin.
Te bereiken via telefoonnummer: 06-10064937 of per mail: y.overgoor@saks.nl  Nieuwsgierig naar onze school, kijk op https://www.vlindertuin-saks.nl/

 
SaKS: Samen Katholieke Scholen

SaKS is een onderwijsstichting voor primair onderwijs bestaande uit basisscholen in Alkmaar en Bergen. Vijftien scholen die in een lange traditie staan en kennis, inspiratie en inzichten uitwisselen in het belang van de ontwikkeling van kinderen. Het totaal is hierdoor meer dan de som der delen. Alle scholen van SaKS hebben een basisarrangement (geen zwakke scholen). SaKS is financieel gezond.
 
Op onze scholen zijn we nieuwgierig naar elk kind. Schoolteams zetten zich in om kinderen te helpen hun talenten te ontdekken. Zodat ze zelfbewust en vol zelfvertrouwen in de wereld staan: bij SaKS kun je worden wie je bent! SaKS creëert een beweging om het onderwijs anders te organiseren en neemt hiervoor de individuele leerbehoefte en talenten van het kind als uitgangspunt. SaKS beweegt naar een netwerkorganisatie in verbinding met de buitenwereld.
 
Drie richtsnoeren ondersteunen de beweging van SaKS
  •   Bewegen naar eigenaarschap
  •   Ontdekken en ontwikkelen van talenten
  •   Samenwerken en verbinden

De Vlindertuin

De Vlindertuin is een school voor speciaal basisonderwijs en ligt in de wijk Alkmaar-Noord. Wij zijn een school waarin ieder kind welkom is en op zijn of haar eigen manier verder kan bloeien naar een uniek individu. Wij vinden het belangrijk als school dat elk kind zich welkom en veilig kan voelen.

Het team laat kinderen merken dat er vertrouwen is in hun ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert ze daarbij. Dit gebeurt in een rustige leeromgeving met grote voorspelbaarheid en duidelijke grenzen. De school streeft ernaar dat ieder kind binnen de eigen mogelijkheden het maximaal haalbare leert en verantwoordelijkheid draagt voor wat het doet of laat. Het team wil bereiken dat ieder kind uitgroeit tot een persoon met zelfvertrouwen, zelfkennis en positief gedrag, zodat het trots kan zijn op zichzelf.
 

Solliciteer direct

Wij verzorgen onze vacatures via Meesterbaan, via onderstaande knop kunt u solliciteren.

Solliciteer via Meesterbaan
Deel deze pagina

Meer lezen? Misschien vind je dit ook interessant