Zorgcoördinator - SBO de Vlindertuin

De Vlindertuin is op zoek naar een zorgcoördinator voor 0,4 fte. Start in overleg.
Zorgcoördinator
0,4 FTE

Wat ga je doen?
Als zorgcoördinator ben je de spin in het web van de zorgstructuur en lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het (bovenschools)zorgbeleid. Je bent daadkrachtig en in staat om de kwaliteit van ons onderwijs hoog te houden.
Je coördineert de uitvoering van het zorgbeleid binnen de school en biedt begeleiding aan de professionalisering van de leerkrachten. Naast deze taken ben je ook in staat resultaten te analyseren, te borgen en door te laten ontwikkelen en het team hierin mee te nemen. Je bent onderdeel van het ondersteuningsteam, waarbij je nauw samenwerkt met onze orthopedagoog en schoolleiding van de school.


Wie zijn wij?
Wij zijn een school voor speciaal basisonderwijs. Ons team bestaat uit acht groepen. Ons motto is; ‘Samenwerken aan groei.’ De leerling populatie kenmerkt zich door een diversiteit aan onderwijsbehoefte. Wij staan voor betekenisvol onderwijs, waarbij aandacht is voor praktisch- en theoretisch leren. Als school maken wij onderdeel uit van SaKS, waarbij worden wie je bent het uitgangspunt is. In onze school leren we met hoofd, hart en handen en hebben wij oog voor de uniekheid van ieder kind.


Wie ben jij?

Om de functie zo goed mogelijk te vervullen breng je de volgende kennis en vaardigheden mee:
  • Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Jij beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
  • Jij motiveert het team ten behoeve van de kwaliteit van ons onderwijs.
  • Je hebt algemeen theoretische en praktische vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis.
  • Je beschikt over kennis van kwaliteit- en zorgstructuur en je hebt kennis van data analyses en data gestuurd kan werken.
  • Je hebt inzicht in de taak, organisatie en werkwijze van de school.
  • Je beschikt over vaardigheden in het coachen en begeleiden van collega’s.
  • Je beschikt over vaardigheden in het analyseren van de zorgactiviteiten, toetsresultaten en leerlingbesprekingen en op basis daarvan uitwerken van didactische leerlijnen.
  • Je beschikt over vaardigheden in het opzetten van plannen en het geven van adviezen.

Wat bieden wij?
Een afwisselende baan in een ambitieuze omgeving met een betrokken team en ouders.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van zorgcoördinator is gewaardeerd in OOP 11 en is voor 0,4 fte zijnde 16 uur per week. Startdatum is in overleg.

De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Je kunt reageren tot 1 september via onderstaande knop onder vermelding van vacaturenummer 048-2022.

Voor vragen kun je contact opnemen met Yvonne Overgoor (Schoolleider SBO de Vlindertuin y.overgoor@saks.nl) Na de zomervakantie ontvang je een reactie.
 

SaKS: Samen Katholieke Scholen

SaKS, Samen Katholieke Scholen Alkmaar, is een (netwerk)organisatie van scholen die met elkaar een beweging vormen om het onderwijs anders en met meer betekenis voor leerlingen, leerkrachten en ouders vorm te geven. “Worden wie je bent” vormt de kern van de SaKS-beweging. Die beweging verloopt langs drie richtsnoeren (eigenaarschap, talentontwikkeling en verbinding) die focus geven op bovenschools niveau, maar ook ruimte om een eigen vertaling op schoolniveau te maken. Met de slogan “SaKS over morgen” maakt SaKS duidelijk dat we met ons onderwijs niet alleen kinderen een basis willen geven voor een gezonde en gelukkige toekomst voor zichzelf, maar juist ook voor de wereld waarin ze leven. www.saks.nl  


De Vlindertuin

De Vlindertuin is een school voor speciaal basisonderwijs en ligt in de wijk Alkmaar-Noord.
Wij zijn een school waarin ieder kind welkom is en op zijn of haar eigen manier verder kan bloeien naar een uniek individu.

Wij vinden het belangrijk als school dat elk kind zich welkom en veilig kan voelen. Het team laat kinderen merken dat er vertrouwen is in hun ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert ze daarbij. Dit gebeurt in een rustige leeromgeving met grote voorspelbaarheid en duidelijke grenzen. 

De school streeft ernaar dat ieder kind binnen de eigen mogelijkheden het maximaal haalbare leert en verantwoordelijkheid draagt voor wat het doet of laat. Het team wil bereiken dat ieder kind uitgroeit tot een persoon met zelfvertrouwen, zelfkennis en positief gedrag, zodat het trots kan zijn op zichzelf.
 


Solliciteer direct

Wij verzorgen onze vacatures via Meesterbaan, via onderstaande knop kunt u solliciteren.

Solliciteer via Meesterbaan
Deel deze pagina

Meer lezen? Misschien vind je dit ook interessant