Stages

Van snuffel- tot afstudeerstage, een LIO of BBL stage. Je bent van harte welkom bij een van onze SaKS scholen of op ons bestuurskantoor. We laten je graag zien hoe leuk en waardevol werken in het onderwijs is.

Ontdek het werken in het onderwijs

In een veilige omgeving, met fijne teamsfeer, krijg je begeleiding op maat. Daarnaast krijg je tijdens je eindstage afstudeerondersteuning en intervisie aangeboden.

Ook als stagiair kun je bij SaKS worden wie je bent. Tijdens je stage ga je automatisch mee in de SaKS beweging. Zo vind je later makkelijker je plek in een toekomstbestendig onderwijslandschap.

Betaalde stage

Alle studenten krijgen bij SaKS betaald tijdens hun stage. We vinden het namelijk belangrijk dat studenten de tijd en ruimte hebben om zich te kunnen focussen op het leren. Een betaalde stage draagt daaraan bij doordat een student dan niet – of in ieder geval minder – hoeft te werken naast de stage. En dat betekent meer tijd voor de studie en daar profiteren we allemaal van.

SaKS vindt het niet meer dan logisch dat daarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen MBO, HBO en WO studenten. We waarderen iedere aankomende onderwijsprofessional!

“Interessant dat je zoveel verschillende kinderen, leeftijden en ontwikkelings­vragen voorbij ziet komen.”

Floor BBL stagiaire

Floor BBL onderwijsassistent

Floor: “Mijn hele leven wil ik al met kinderen werken. En toen kwam ik deze mogelijkheid tegen. Ik ben naar de informatieavond gegaan, solliciteerde de volgende dag en sprong echt een gat in de lucht toen ik hoorde dat ik aangenomen was. Ik werd er nog net niet emotioneel van.

Ik ben helemaal verkocht. Ik vind het zo interessant dat je zo veel verschillende kinderen, leeftijden en ontwikkelings­vragen voorbij ziet komen. Dat je de leerkrachten kunt helpen in de klas en dat je kinderen ziet groeien. Tijdens mijn meeloopochtend was er een jongetje dat echt opbloeide toen hij over het circus mocht vertellen. Dat is toch geweldig?”

Sollicitatie

Via dit formulier stuur je een open sollicitatie naar SaKS. We maken graag kennis met je!

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 3.

    Werken bij SaKS

    Bij SaKS realiseren we ons dat zowel je werk, gezondheid en thuissituatie heel belangrijk voor je zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om met je mee te denken: waar sta je in je carrière? Voel je je fit? Wat wil je bereiken? Wat zijn je talenten, je drijfveren en hoe krijgen we deze helder?

    Wil je weten wat werken bij SaKS kan inhouden? Of misschien wil je weten welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn, kijk dan even op de Werken bij pagina.

    Ga naar werken bij SaKS