Zij-instromer

Denk je erover om de overstap naar het onderwijs te maken? Je bent van harte welkom bij SaKS.

Nog niet actief in het onderwijs? Geen probleem

Werk je momenteel in een andere branche en denk je erover om de overstap naar het onderwijs te maken? Je bent van harte welkom. 

Als je voor de klas wil staan moet je de opleiding tot leraar afgerond; de PABO. Wil je hier meer over weten vul dan het formulier op deze pagina in.

Er is ruimte voor coaching, je kunt bijleren op de SaKS Academie en gaat naar studiedagen om van en met elkaar te leren. Als organisatie en scholen komen we zo stap voor stap steeds verder. En worden kinderen én leraren hun allerbeste zelf.

Onze visie

De maatschappij van de toekomst vraagt om andere vaardigheden dan we nu op school leren. Dat wisten we al. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de wereld van onze kinderen eruit ziet.

Wij vinden daarom dat onderwijs veel meer over de dag van morgen moet gaan. En de dag daarna. Zo geven we onze kinderen de basis voor een gezonde en gelukkige toekomst. Niet alleen voor zichzelf maar juist ook voor de wereld waar ze in leven.

Contact


Werken bij SaKS

Wil je weten wat werken bij SaKS kan inhouden? Of misschien wil je weten welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn, kijk dan even op de Werken bij pagina.

logo 't Baeken locatie Faktorij
logo De Driemaster
logo Matthieu Wiegman
logo De Burijn
logo Erasmus
logo Kardinaal de Jong
logo Matthias
logo De Kring
logo De Regenboog locatie Tochtwaard
logo De Vlindertuin
logo De Wegwijzer
logo De Lispeltuut
logo Sint Adelbertus locatie Nieuwlandersingel
logo Het Kompas