Wat krijg je bij SaKS?

Worden wie je bent

Bij SaKS snappen we dat je werk, gezondheid en thuissituatie belangrijk voor je zijn. Daarom denken we graag met je mee: waar sta je in je carrière? Voel je je fit? Wat wil je bereiken? Wat zijn je talenten, je drijfveren en hoe krijgen we deze helder? En wat heb je hiervoor persoonlijk nodig?

In een wereld die steeds verandert, is het heel belangrijk dat je weet wie je in de kern zelf bent

Hoe dit eruit ziet bij SaKS?

Ontwikkelgesprekken en interne coaching

Aan de hand van een Odin Development Compass (ODC) of Analytical Competence Tool (ACT) meting geven we je in een gesprek inzicht in je natuurlijke drijfveren en ontwikkelbare talenten.

Samen met onze interne coaches kun jij vervolgens specifiek werken aan jouw ontwikkelvragen.

jonge plant in zonlicht

Leiderschapsexpeditie

Jaarlijks gaat een groep SaKS medewerkers in de leiderschapsexpeditie op zoek naar hun persoonlijk leiderschap. De expeditie is een kans om je potentie zichtbaar te maken voor jezelf en de buitenwereld. Gaandeweg vind je je eigen antwoord op de vraag ‘waarin ga ik mijn leiderschap tonen?’.

SaKS Fit

SaKS Fit biedt ondersteuning bij vitaliteit en mentale veerkracht. Bepaal zelf hoe jij jouw werkgeluk en energie behoudt. Naast sporten met collega’s en de mogelijkheid voor ondersteuning op allerlei gebieden, biedt de SaKS Academie een groot aanbod aan cursussen en workshops op het gebied van bewegen, ontspannen en mentale fitheid.

SaKS Academie

De SaKS Academie organiseert het hele jaar door workshops en trainingen. De behoefte van onze medewerkers bepaalt het aanbod.

Ook is er een online aanbod van de SaKS Academie. In de e-learning staan o.a. vakinhoudelijke cursussen en webinars. Iedereen kan op deze manier in zijn eigen omgeving en in zijn eigen tijd leren.

Studiedagen

Op studiedagen wisselen medewerkers nieuwe inzichten en ‘best practises’ uit op het gebied van onderwijsvernieuwing. Ook hebben we een aantal SaKS dagen met inspirerende sprekers en interactieve sessies. Het jaarlijkse Gluren bij de Buren is een groot succes bij onze collega’s; inspiratie opdoen door te ervaren hoe het er bij andere scholen aan toe gaat.

Pionierspot

Het innovatiebudget van SaKS wordt aangesproken voor initiatieven die vanuit de scholen komen. Iedere collega met een origineel idee voor onderwijsvernieuwing kan een aanvraag indienen.

Intervisie

In deze bijeenkomsten helpen collega’s elkaar om beter te worden in hun werk. We praten over ervaringen uit onze dagelijkse praktijk en profiteren hierbij van elkaars kennis en ervaring.

SaKS brede projectteams

In deze expertteams wisselen collega’s van verschillende scholen ervaringen uit en pakken ze samen onderwijsvraagstukken op. Er zijn bijvoorbeeld expertisewerkgroepen op het gebied van het jonge kind, gedrag, hoogbegaafdheid, onderwijsontwikkeling en taal (NT-2/nieuwkomers).

Meer lezen?

Hoe maken we samen onderwijs dat zorgt voor de wereld? Dat lees je in onze verhalen.