Samen ontdekken hoe het anders kan

Werken bij SaKS

Het basisonderwijs moet anders. Maar hoe? Bij SaKS geven we samen vorm aan het onderwijs van de toekomst. En daarmee ook aan jouw professionele ontwikkeling.

In een wereld die steeds verandert is het belangrijk dat je weet: wie ben ik nu eigenlijk? Dat is ook waar het bij SaKS om draait: ‘Worden wie je bent’. Leerlingen én leraren doen dat. Op onze scholen geven we jou de ruimte, inspireren we je én dagen we je uit om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen.

Er is ruimte voor coaching, je kunt bijleren op de SaKS Academie en gaat naar studiedagen om van en met elkaar te leren. Als organisatie en scholen komen we zo stap voor stap steeds verder. En worden kinderen én leraren hun allerbeste zelf.

Wil jij dit ook? Kom werken bij SaKS!

Zo werkt het

 

1. Vul het formulier in

Drie velden invullen, je CV uploaden en je sollicitatie ligt bij SaKS!

2. Sollicitatiegesprek

In het sollicitatiegesprek bij SaKS maken we kennis met elkaar.

3. Ontwikkelgesprek

Na je aanname krijg je in dit gesprek inzicht in je natuurlijke talenten en ontwikkelkansen.


 

Open sollicitatie


Via dit formulier solliciteer je bij SaKS. We maken graag kennis met je!

Liever direct solliciteren op een functie? Bekijk onze vacatures

Vacatures

Worden wie je bent; dat is de missie van SaKS. Het geldt voor leerlingen én leerkrachten. Ben jij een leerkracht die met het onderwijs van de 21e eeuw bezig wil zijn? Dan kun je een van de vernieuwers worden bij SaKS.Leerkracht L10, de Waaier - Wegwijzer

De Wegwijzer is met ingang van op zoek naar een Leerkracht L10, de Waaier - Wegwijzer.

Blijf op de hoogte

Ben je er nog niet uit wat je wilt doen of staat er nu geen passende vacature voor je bij. Stuur ons een email en we houden je op de hoogte van nieuwe vacatures en toekomstige ontwikkelingen.

Stuur een e-mail

LIO-stage

Nog één eindstage, en je bent volwaardig basisschoolleraar. Je kiest je stageplek met zorg, want je wilt met een maximale bagage op eigen benen gaan staan. Je bent van harte welkom bij een van onze SaKS scholen. In een veilige omgeving en fijne teamsfeer krijg je begeleiding op maat door professioneel opgeleide mentoren. Daarnaast krijg je afstudeerondersteuning en intervisie aangeboden. Bij SaKS maken we de beweging naar onderwijsvernieuwing. Tijdens je LIO stage beweeg je automatisch mee en vind je later makkelijker je plek in een veranderend onderwijslandschap.

Andere voordelen:

    • met 14 scholen altijd een praktijkomgeving die bij je past;
    • intervisiebijeenkomsten;
    • vanaf mei een mogelijke aanstelling als onderwijsassistent die omgezet kan worden in een definitieve aanstelling bij SaKS;

Stuur een e-mail

Stage

Praktijkervaring opdoen is een onmisbaar onderdeel in de opleiding tot leerkracht. Daar bieden wij alle ruimte voor. Wij hebben natuurlijk stageplekken voor aankomende leerkrachten, maar ook voor onderwijsassistenten, medewerkers sport en spel of front-office.

Stuur een e-mail

Liever eerst op je gemak meer over SaKS lezen?
Bekijk ons online magazine, speciaal voor professionals.

Bekijk magazine
logo 't Baeken locatie Faktorij
logo De Driemaster
logo Matthieu Wiegman
logo De Burijn
logo Erasmus
logo Kardinaal de Jong
logo Matthias
logo De Kring
logo De Regenboog locatie Tochtwaard
logo De Vlindertuin
logo De Wegwijzer
logo De Lispeltuut
logo Sint Adelbertus locatie Nieuwlandersingel
logo Het Kompas