SaKS leerlingen solliciteren: voor 1 dag bestuurder

12 februari 2024

Een unieke kans! SaKS leerlingen kunnen voor 1 dag bestuurder worden. Op woensdag 6 maart is het zover. Die dag zal een leerling onze bestuurder Anne Bruggeman bijstaan in de rol van Junior Bestuurder. Want kinderen hebben tenslotte de beste ideeën!

Om alle leerlingen de kans te geven om Junior Bestuurder te worden, konden ze solliciteren naar “de baan”. Anne riep de kinderen met onderstaande video op om te solliciteren.

Oproep bestuurder voor 1 dag

Populaire vacature

Leerlingen van alle SaKS scholen konden tot 1 februari hun sollicitatie insturen. We zijn blij verrast met alle inzendingen, maar liefst 37 kinderen solliciteerden naar de rol van Junior Bestuurder. Prachtige tekeningen en knutsels hebben we ontvangen, maar ook video’s met mooie boodschappen, een ware rap, presentaties, brieven en nog veel meer.

Wat zijn we trots op zulke stoere en betrokken leerlingen bij SaKS. Bedankt voor jullie bijzondere en creatieve inzendingen. En natuurlijk ook veel dank aan alle leerkrachten en ouders die deze toppers hebben gestimuleerd en geholpen bij het solliciteren.

De Toekomstraad geeft uiteindelijk de doorslag welke leerling op 6 maart voor 1 dag bestuurder mag zijn. Helaas is dat er maar één, dat is lastig kiezen.

Nieuwsgierig geworden? Volg ons op LinkedIn, Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven.

inzendingen saks junior bestuurder voor 1 dag

Update 15 februari

Bente is geselecteerd als junior bestuurder!

Het hoge woord is eruit. Bente uit groep 7 van het Kompas wordt op 6 maart voor één dag SaKS bestuurder. Anne Bruggeman vertelde het goede nieuws vanmorgen bij Bente in de klas. Dat was nog eens een verrassing!

De Toekomstraad van SaKS heeft Bente geselecteerd uit alle inzendingen. Waarom? “Ze is serieus, kan goed uitleggen en heeft echt een plan om pesten aan te pakken.” Dat Bente die dag verantwoordelijk is voor 4.000 kinderen en 450 medewerkers schrikte haar gelukkig niet af.

Bente gaat het vast fantastisch doen. Anne kijkt er in ieder geval al naar uit!

Anne en Bente met ondertekend contract junior bestuurder