RvT en GMR

Raad van Toezicht

Bij SaKS werken we volgens het raad-van-toezicht-model. Dat betekent dat professionals het beleid van de bestuurder continu volgen en toetsen. Hoe ze dat doen? Door de bestuurder steeds de vraag te stellen: wat draagt SaKS als onderwijsorganisatie bij aan de samenleving? In onze Raad: – Margret de Blanken (voorzitter) – Tim Klein – Hans Meijer – Inge Hettinga – Joris Knauf

2018

Test 2018 - 1

Het bestuur van SaKS wordt gevormd door Anne Bruggeman (Voorzitter College van Bestuur). Medewerkers van het SaKS plein staan haar bij en ze legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

2019

Test 2019 - 1

9Het bestuur van SaKS wordt gevormd door Anne Bruggeman (Voorzitter College van Bestuur). Medewerkers van het SaKS plein staan haar bij en ze legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

Test 2019 - 2

11Het bestuur van SaKS wordt gevormd door Anne Bruggeman (Voorzitter College van Bestuur). Medewerkers van het SaKS plein staan haar bij en ze legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

2020

Test 2020 - 1

6Het bestuur van SaKS wordt gevormd door Anne Bruggeman (Voorzitter College van Bestuur). Medewerkers van het SaKS plein staan haar bij en ze legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

2021

Test 2021 - 1

8Het bestuur van SaKS wordt gevormd door Anne Bruggeman (Voorzitter College van Bestuur). Medewerkers van het SaKS plein staan haar bij en ze legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

2022

Test 2022 - 1

5Het bestuur van SaKS wordt gevormd door Anne Bruggeman (Voorzitter College van Bestuur). Medewerkers van het SaKS plein staan haar bij en ze legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

Test 2022 - 2

7Het bestuur van SaKS wordt gevormd door Anne Bruggeman (Voorzitter College van Bestuur). Medewerkers van het SaKS plein staan haar bij en ze legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

2023

Test 2023 - 1

3Het bestuur van SaKS wordt gevormd door Anne Bruggeman (Voorzitter College van Bestuur). Medewerkers van het SaKS plein staan haar bij en ze legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

Test 2023 - 2

4Het bestuur van SaKS wordt gevormd door Anne Bruggeman (Voorzitter College van Bestuur). Medewerkers van het SaKS plein staan haar bij en ze legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

Test 2023 - 1

10Het bestuur van SaKS wordt gevormd door Anne Bruggeman (Voorzitter College van Bestuur). Medewerkers van het SaKS plein staan haar bij en ze legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

2024

Test 2024 - 1

2Het bestuur van SaKS wordt gevormd door Anne Bruggeman (Voorzitter College van Bestuur). Medewerkers van het SaKS plein staan haar bij en ze legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.