Wat krijg je bij SaKS?

Worden wie je bent

Bij SaKS realiseren we ons dat zowel je werk, gezondheid en thuissituatie heel belangrijk voor je zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om met je mee te denken: waar sta je in je carrière? Voel je je fit? Wat wil je bereiken? Wat zijn je talenten, je drijfveren en hoe krijgen we deze helder? En daarbij wat heb je hiervoor persoonlijk nodig?

In een wereld die steeds verandert, is het heel belangrijk dat je weet wie je in de kern zelf bent

Hoe dit eruit ziet bij SaKS?

✔ Ontwikkelgesprekken

Aan de hand van een Odin Development Compass (ODC) meting geven we je in een gesprek inzicht in je natuurlijke drijfveren en ontwikkelbare talenten.

✔ Interne coaching

In gesprek met onze interne coaches kun jij specifiek werken aan jouw ontwikkelvragen.

✔ Intervisie

In deze bijeenkomsten helpen collega’s elkaar om beter te worden in hun werk. We praten over ervaringen uit onze dagelijkse praktijk en profiteren hierbij van elkaars kennis en ervaring.

✔ Pionierspot

Het innovatiebudget van SaKS wordt aangesproken met initiatieven die vanuit de scholen komen. Iedere bevlogen docent met een origineel idee voor onderwijsvernieuwing kan dit indienen.

✔ Leiderschapsexpeditie

In de leiderschapsexpeditie gaan SaKS medewerkers op zoek naar hun persoonlijk leiderschap om dit verder te ontwikkelen.

✔ SaKS Fit

SaKS Fit biedt ondersteuning bij vitaliteit en mentale veerkracht. Bepaal zelf hoe jij jouw werkgeluk en energie behoudt. Naast sporten met collega’s en de mogelijkheid voor ondersteuning op allerlei gebieden, biedt de SaKS Academie een groot aanbod aan cursussen en workshops op het gebied van bewegen, ontspannen en mentale fitheid.

✔ SaKS Academie

De SaKS Academie organiseert het hele jaar door workshops en trainingen. De behoefte van de leraren bepaalt het aanbod.

✔ E-learning

Dit is het online aanbod van de SakS Academie. Leraren kunnen op deze manier in hun eigen omgeving, op hun eigen tijd leren. Met o.a. vakinhoudelijke e-learnings en webinars.

✔ Studiedagen

Op studiedagen wisselen leerkrachten nieuwe inzichten en ‘best practises’ uit op het gebied van onderwijsvernieuwing.

✔ Multidisciplinaire projectteams

In deze teams pakken leraren samen onderwijsvraagstukken op. We denken bijvoorbeeld samen na over werkdruk en formuleren manieren om dit op te lossen.

Deel deze pagina

Meer lezen? Misschien vind je dit ook interessant